Tampereen Seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry

Osoite: Erkkilänkatu 11 B, 33100 Tampere
Puhelin: 010 231 2360, 050 3281 402
Internet: www.etappi.info
Rekisteröity (PRH): 24.04.1992

Etappi on työllistämisyhdistys ja kuuden pajan muodostama työpajakokonaisuus, jonka toiminnan tarkoitus on tukea työttömien aktiivisuutta ja eteenpäin menoa. Yhdistys tarjoaa työkokeilupaikkoja Media-, Puu- ja entisöinti-, Auto-, Siivous-, Polkupyörä- ja Leirivälinepajalla. Myös Etapin toimistossa on tavallisesti yksi tai kaksi työkokeilijaa.

Autopajan yhteydessä toimii pieni kuljetusyksikkö, jossa työskentelee kaksi kuljettaa osa-aikaisessa palkkatukityössä. Joissain tapauksissa palkkatukityö on mahdollista myös pajoilla, työkokeilun jatkona.

Työpajatoimintaan osallistumisen lisäksi etappilaisilla on mahdollisuus saada neuvontaa ja yksilöohjausta, osallistua liikuntavuoroihin Ratinassa ja käyttää Rastin palveluita. Rasti – Voimavarapiste työttömille on maksuton hyvinvoinnin palvelupiste, josta voi hakea tukea ja ohjausta niin psyykkiseen, fyysiseen kuin sosiaaliseen hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

Etappiin voi hakea ottamalla yhteyttä itseä kiinnostavan pajan ohjaajaan ja sopimalla tapaamisajan. Tätä ennen on kuitenkin hyvä varmistaa TE-toimistosta, että työkokeilun aloittaminen on mahdollista.

Kuuden varsinaisen pajan lisäksi Etapilla toimii alle 29-vuotiaille suunnattu Luontopolkua eteenpäin -työpaja.

Lisää tietoa Etapista sekä ohjaajien yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.etappi.info, Etappi 30 vuotta

nuoli