Työpaikka avoinna: Haemme viestinnän asiantuntijaa

Työpaikka avoinna: Haemme viestinnän asiantuntijaa

Haluatko tulla mukaan tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä ja vaikuttavaa viestintää?

Haemme Työttömien Keskusjärjestöön

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

marraskuussa-joulukuussa avautuvaan työsuhteeseen nykyisen työntekijämme jäädessä eläkkeelle.

Työttömien Keskusjärjestö ry on puolueeton valtakunnallinen työttömien edunvalvontajärjestö. Järjestöllä on yli 70 jäsenyhdistystä kattavasti ympäri Suomen aina Ivaloa myöten. Keskusjärjestössä työskentelee 7 työntekijää ja toimistomme sijaitsee Pasilassa aivan Helsingin keskustan tuntumassa. Koronan käynnistämänä olemme työskennelleet pääasiassa etänä. Tutustu lähemmin järjestömme toimintaan: tyottomat.fi ja verkkolehti #tyottomat.

Olet etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut yhteiskunnasta ja sen toiminnasta, olet oma-aloitteinen, verkostoidut luontevasti ja toimit sujuvasti nykyaikaisissa viestinnän toimintaympäristöissä. Odotamme, että sinulla on kokemusta ja näyttöä viestinnän eri osa-alueiden ja -kanavien hallinnasta sekä erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Edellytämme tehtävään soveltuvaa viestinnän ja/tai yhteiskunta-alan koulutusta. Toivomme myös kokemusta järjestötyöstä.

Työttömien Keskusjärjestön viestinnän asiantuntijan työnkuva on monipuolinen ja laaja. Valtakunnallisen kattojärjestön toiminnassa olet osallisena mm. lainsäädäntöön liittyvien lausuntojen valmistelussa sekä yhteistyöverkostojen toiminnassa ja viestinnässä.

Osallistut hanketoimintaan ja suunnittelet viestintä- ja markkinointimateriaaleja ja sisältöjä. Toimitat jäsen- ja uutiskirjeitä sekä #tyottomat-verkkolehteä. Olet mukana järjestämässä tapahtumia ja koulutustilaisuuksia niin jäsenistölle kuin sidosryhmille.

Tässä tehtävässä Sinulla on aito mahdollisuus käyttää osaamistasi ja kykyjäsi toiminnan kehittämiseen. Tehtävän palkka on 3600 euroa/kk.

Pyydämme hakemukset ja ansioluettelot sähköpostin liitteenä 12.10.2022 klo 16:00 mennessä osoitteeseen: jukka.haapakoski@tyottomat.fi.

Toiminnanjohtaja Jukka Haapakoski vastaa tehtävään liittyviin kysymyksiin 23.9., 5.10., 10.10 klo 13-15 puhelinnumerosta 050 577 2580. Haastattelut tehdään lokakuun loppupuolella.

nuoli