Salon Alueen Työttömät ry

Osoite: Länsiranta 4 A 1, 24100 Salo
Puhelin: 0400 631 426
Internet: tyosalo.fi
Rekisteröity (PRH): 16.08.1994

Toiminta

Yhdistyksen toimisto sijaitsee Länsiranta 4:ssä. Kierrätysmyymälä Salon EkoCenter toimii omissa tiloissaan Hämeentie 35:ssä ja lisäksi yhdistyksellä on työpajatoimintaa Havunkatu 2:ssa. Yhdistys järjestää salolaisille nuorten talousneuvontaa yhteistyössä Salon kaupungin kanssa sekä ilmaisia työttömien terveystarkastuksia.

Yhdistys tarjoaa tukea työllistymiseen monipuolisella koulutuksella työnhakuun, oman osaamisen tunnistamiseen ja sanoittamiseen liittyen. Yhdistys kouluttaa myös kevytyrittäjyyteen ja yrityksen perustamiseen liittyvistä aiheista. Koulutuksiin voivat osallistua kaikki työttömät työnhakijat. Lisäksi yhdistys neuvoo työttömyysturva-asioissa ja kommentoi työsopimuksia.

Yhdistys työllistää kaupan alasta ja kestävästä kehityksestä kiinnostuneita henkilöitä kierrätysmyymälä Salon Ekocenteriin. Työmahdollisuuksia löytyy myös Työsalon jäsenompelimosta ja jäsenruokalasta. Lisäksi tarjoamme työkokeilumahdollisuuksia ja kuntouttavan työtoiminnan paikkoja kaikissa toimipisteissämme.

Yhdistys jakaa vähävaraisille kaupoista saatavaa hävikkiruokaa.

nuoli