Verkkopuntari-ryhmä elämäntapamuutoksen tueksi

Haluaisitko syödä tai liikkua terveellisemmin, mutta ilman tiukkoja dieettejä tai kuntokuureja, omaan tahtiin edeten ja omat tavoitteesi asettaen? Kaipaatko muutokseesi ohjaajan ja ryhmän tukea?

Työttömien Keskusjärjestön Askelia voimaan -hanke järjestää yhteistyössä Terveydeksi 2.0 -hankkeen kanssa verkkovalmennusryhmän painonhallintaan ja elämäntapamuutokseen tukea kaipaaville.

Maksuttomassa valmennuksessa hyödynnetään Satakunnan Sydänpiirin kehittämää Verkkopuntari-ohjelmaa, jonka avulla etenet rennosti kohti pysyviä elintapamuutoksia ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Verkkopuntari sopii sinulle, jos:

  • koet tarvetta muuttaa elintapojasi
  • olet valmis siirtymään sanoista tekoihin
  • olet halukas kokeilemaan verkkovalmennusta
  • sinulla on mahdollisuus käyttää tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta sekä nettiyhteyttä

Kokonaisuudessaan vuoden kestävä ohjelma sisältää 12 viikkoa kestävän ohjatun vaiheen ja sen jälkeisen itsenäisen ylläpitovaiheen. Ohjatun vaiheen aikana on mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta ja ryhmän tukea. Valmennukseen sisältyy neljä ryhmätapaamista (etänä) ja itsenäistä verkkotyöskentelyä.

Ohjaajat: Heli Niromaa ja Ulla-Maija Kopra

Kevään 2023 ryhmä käynnistyy Teams-etätapaamisella 30.1.2023 klo 13-15

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki työttömät ja työttömien yhdistysten jäsenet ympäri Suomen. Ryhmään mahtuu korkeintaan 12 osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan 20.1. mennessä: Heli Niromaa heli.niromaa(@)tyottomat.fi, puh. 044 544 3613.

Lue lisää Verkkopuntari-ohjelmasta: https://www.verkkopuntari.fi/valmennukset/

Verkkkopuntari-ohjelman eteneminen

 

nuoli