Millaista työttömien yhdistystoiminnan tulisi olla?

Millaista työttömien yhdistystoiminnan tulisi olla?

Kysely työttömille ja työttömien yhdistyksissä toimiville

Oletko työtön tai oletko mukana Työttömien Keskusjärjestön (entinen Työttömien Valtakunnallinen Yhteistoimintajärjestö – TVY ry) jäsenyhdistyksen yhdistystoiminnassa? Jos olet, tämä kysely on juuri sinulle!

Millaista työttömien järjestämä yhdistystoiminta pitäisi olla? Miten työttömien yhdistykset voisivat vielä paremmin auttaa työttömiä työttömyyden aikana? Millaisia kokemuksia sinulla on työttömien yhdistyksistä?

Jos et vielä tunne työttömien yhdistystoimintaa, kyselyssä on oma osio myös sinulle. Vastaa ja kerro toiveistasi, millaista tukea tai toimintaa kaipaisit itsellesi työttömyytesi aikana.

Kysymyksiin vastaaminen on nimetöntä ja vapaaehtoista. Vastauksia käsitellään aina nimettömänä ja ilman tunnistetietoja. Kysely on avoinna 16.3.-4.4.2022. Jos haluat osallistua 100 €, 50 € ja 10 € lahjakorttien arvontaan, muista jättää sähköpostiosoitteesi vastausten yhteydessä.

Lisätietoja kyselystä saat Leena Valkoselta (leena.valkonen@tyottomat.fi) ja Ilmari Kalliukselta (ilmari.kallius@tyottomat.fi).

Vastaa kyselyyn tästä linkistä: https://bit.ly/3IhpKRJ

 

Työttömien Keskusjärjestö ry toimii työttömien edunvalvojana, jonka jäsenenä on 71 jäsenyhdistystä ympäri Suomen. Lue lisää toiminnasta  tyottomat.fi

 

 

 

nuoli