Terveydeksi 2.0 hankkeen käynnit yhdistyksiin tehdään vastuullisesti koronaturvaohjeiden mukaisesti

Terveydeksi 2.0 hankkeen käynnit yhdistyksiin tehdään vastuullisesti koronaturvaohjeiden mukaisesti

Terveydeksi 2.0 hanketyö on syksyllä 2020 aktiivisesti käynnissä. Palveluohjaajat  jalkautuvat yhdistyksiin eri puolille Suomea aiempaan tapaan, ja käynnit toteutetaan vastuullisesti THL:n ohjeiden mukaisesti.

Koko Suomi on edelleen perustasolla epidemian suhteen (perustaso – kiihtymisvaihe – leviämisvaihe), sillä tartuntojen ilmaantuvuus on viimeisten 14 vrk:n aikana ollut 5,8 tartuntaa / 100 000 asukasta.

Valtakunnallisesti uusien tartuntojen määrä on edelleen kohtalaisen pieni. Uusien tapausten määrä ja ilmaantuvuus ovat nousseet heinäkuun alun mataliin lukemiin verrattuna, mutta pysyneet tasaisina viimeisen kolmen viikon aikana (Tilannekuva 4.9.2020).

Tartuntariski on siis olemassa kaikkialla ja koskien koko väestöä.

Epidemiatilannetta ja uusinta tietoa seurataan hankkeessa tarkoin. Käyntejä tehdään viranomaistiedon perusteella, ja kunkin yhdistyksen ja toimipaikan kanssa huolellisesti suunnitellen ja varotoimia toteuttaen.

Mikä hankekäynneistä on kysyttävää tai niiden turvallisuus huolettaa, ota yhteys hankkeeseen: Veera Luoto 045 698 6761, Ulla-Maija Kopra 045 699 53 93 tai Katriina Lehtovaara 045 699 4234.

Palveluohjaajiin voi ottaa yhteyttä myös verkossa ja Facebookissa.

 

 

nuoli