Kansanedustajat ja köyhyyttä kokeneet samassa pöydässä yleisötilaisuus 26.10.2022

Kansanedustajat ja köyhyyttä kokeneet samassa pöydässä yleisötilaisuus 26.10.2022

Logo Köyhyyttä kokeneet ja kansanedustajat samassa pöydässä tilaisuus

 

Kansanedustajat ja köyhyyttä kokeneet samassa pöydässä -yleisötilaisuus 26.10.

Tervetuloa kuulemaan köyhyyden ongelmista ja keskustelemaan ratkaisumahdollisuuksista!

Keskiviikkona 26.10.2022 klo 16-17.
Paikkana: Kirkkohallitus, Eteläranta 8, Helsinki. Osallistuminen etänä Teams-yhteydellä.

Kansallisessa köyhyyttä kokeneiden kuulemistapahtumassa etsitään yhdessä kansanedustajien kanssa ratkaisuehdotuksia köyhyyden vähentämiseksi. Kutsumme tilaisuuteen sekä köyhyyttä kokeneita että kansanedustajia ja heidän avustajiaan. Pienryhmäkeskustelujen pohjana toimivat köyhyyttä kokeneiden kertomukset omista tilanteistaan, joihin etsitään ratkaisuehdotuksia yhdessä päättäjien kanssa.

Ratkaisuehdotukset käydään läpi kaikille kiinnostuneille avoimessa yleisötilaisuudessa klo 16-17. Tapahtuman avaa sosiaali- ja terveysministeri Hanna Sarkkinen. Kahvia on tarjolla klo 15.45 alkaen.

Ilmoittaudu (klikkaa linkkiä) yleisötapahtumaan viimeistään 20.10.2022. Osallistumislinkki lähetetään etäosallistujaksi ilmoittautuneille ennen tilaisuutta. (Paikalla oleva osanottajamäärä on rajallinen, ilmoittaudu pian. Ilmoittautumisessa on vaihtoehdot osallistutko paikalla vai etänä).

Tilaisuuden järjestävät: Suomen köyhyyden vastainen verkosto EAPN-Fin, Kirkkohallitus, Kuka kuuntelee köyhää -verkosto, SOSTE Suomen sosiaali- ja terveys ry ja Työttömien Keskusjärjestö ry.

Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa. Tutustu viime vuoden tapahtuman koosteeseen: Köyhyyttä kokeneet ja kansanedustajat samassa pöydässä 2021 .

Lisätietoja

Anna Järvinen, erityisasiantuntija, SOSTE, anna.jarvinen@soste.fi,  050 586 5677
Leena Valkonen, viestinnän asiantuntija, Työttömien Keskusjärjestö ry, leena.valkonen@tyottomat.fi, 044 717 7277

Katso videokooste tapahtumasta:

nuoli