Työttömien Keskusjärjestön 30-v. juhlakampanja 1.6.-30.9.2021

Kesä tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia liikkua ulkona ja luonnossa. Haastamme kaikki työttömät perhekuntineen mukaan Työttömien Keskusjärjestön 30-v juhlavuoden kävelytapahtumaan.

Katso 10 syytä kävellä ja lähde mukaan!

Kävellään Suomi ympäri -logo

Miten osallistun?

  • Laita lenkkitossut tai muut mukavat jalkineet jalkaan, ota sopiva, sään mukainen vaatetus, mahdollisesti reppu, evästä ja kävelysauvat ja päätä matkareitti.
  • Kirjaa kävellyt kilometrit ylös, joko arvioimalla tai älylaitteen laskurilla. Ilmoita kilometrimäärä Työttömien Keskusjärjestön verkkosivuilla olevalle lomakkeelle. Jätä yhteystietosi, jos haluat osallistua palkintojen arvontaan. Voit koota kilometrejä pidemmänkin aikaa esimerkiksi viikon jaksoissa ja ilmoittaa sitten sivuille.
  • Ota kaveri mukaan, niin askelia kertyy tuplasti.

Kampanja Instagramissa

Kuvaa askeleesi Instagramiin tunnisteilla @tyottomienkeskusjarjesto, #KävelläänSuomiYmpäri ja #KaikkiKunnossaHanke. Kuvaa jalkasi, tossusi tai inspiroivin huomiosi kävelylenkkisi varrelta.

Instagramiin koostuvista kuvista kootaan kampanjan lopuksi kollaasi ja voitte tulla äänestämään parhaista, kiinnostavimmista tai hauskimmista kuvista.

Kampanja Facebookissa

Voit lähettää meille kuvan ja lyhyen tarinan kävelykokemuksistasi, joita julkaisemme Facebook- kanavallamme. Laita kuva ja tarina osoitteella heli.niromaa@tyottomat.fi.

Palkinnot

Somekampanjoihin osallistuvien kesken arvotaan palkintoina aktiivisuusmittari, kävelysauvoja, verenpainemittareita ja jumppakuminauhoja. Myös osallistuneiden yhdistysten kesken arvotaan palkintona 300 € liikuntavälineiden hankintaan.

Lisätietoja: Heli Niromaa, 044 544 3613, heli.niromaa@tyottomat.fi
Kaikki Kunnossa -verkkosivut

Kilometrien ilmoittamislomake

Ilmoita omat kilometrit tällä lomakkeella: http://bit.ly/kavellaan-suomen-ympari

Lomakkeella kysytään myös kävelijän nimeä ja sähköpostia. Kohdat voi jättää huoletta tyhjiksi. Jos kuitenkin haluat osallistua hankkeen arvontaa, lisää nimesi ja sähköpostisi. Näin olet mukana kampanjan arvonnassa.

0
kilometriä

Kävellään Suomi ympäri -kampanjan kilometrimittari

Kaikki Kunnossa -hankkeen Kävellään Suomi ympäri -kampanjan (1.6.–30.9.2021) kilometrejä kerrytetään valtakunnallisesti. Tälle sivulle päivitetään kilometrien yhteismäärää ja katsotaan, kuinka kauas niillä päästään Suomen kartalla.

Olemme nyt edenneet Helsingistä pitkin länsirannikkoa pohjoisimpaan jäsenyhdistykseemme Ivalon Seudun Työttömät ry:hyn ja matkanneet takaisin kohti etelää Kontiolahden Työttömät ry:hyn saakka (2312 km). 

Liikunta edistää hyvinvointia

Tutkimusten mukaan riittävän hyvä terveys ja sen ylläpitäminen ovat työ- ja toimintakyvyn ja koetun hyvinvoinnin perusta. Fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä voidaan tukea poistamalla taloudellisia esteitä liikunnan harrastamiseen, sekä osallisuuden ja yhteisöllisyyden vahvistamisen kautta. Liikunnalla ylläpidetään ja kohotetaan peruskuntoa, joka on edellytyksenä koetulle hyvinvoinnille ja (työ)elämässä pärjäämiselle.

Vinkkejä liikunnallista elämäntapaa edistävistä toimijoista ja tavoista liikkua löytyy mm. Muutostaliikkeella.fi-sivustolta.

Muutostaliikkeella.fi

Työttömien Keskusjärjestön Kaikki Kunnossa -hanke kampanjoi valtakunnallisesti työttömien liikuntamahdollisuuksien lisäämiseksi ja kannustaa työttömiä hyödyntämään olemassa olevia liikuntamahdollisuuksia.

nuoli